5 Mart 2012 Pazartesi

58 ünlü kadın, tek ses tek nefes oldu...Kadın sorunlarına karşı POLİSAN BOYA ile "Her Ses Bir Nefes"

"Her Ses Bir Nefes" projesi kapsamında düzenlenecek olan fotoğraf sergisi tüm Türkiye’de kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmeyi ve kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Proje kapsamında Polisan Boya tarafından Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’nın Dayanışma Merkezi Ofisi ve Kadın Sığınak’larının yenilenme çalışması ve tadilatı yapılacak.


Fotoğraf çalışması için her sanatçı iki farklı konsept için poz verdi. İlk konseptte yüzlerini stretch filmle kapatan sanatçılar susturulmuş ve sindirilmiş kadınları simgelerken ikinci konseptte sessiz çığlıklarıyla tek nefes oldular. 58 ünlü kadın fotoğraflarını toplumsal cinsiyet eşitsizliği, çocuk gelinler, eğitim eksikliği, sağlık sorunları, taciz, aile içi şiddet, ekonomik bağımlılık gibi konulardaki cesur sosyal mesajları ile destekledi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleşecek fotoğraf sergisi, Polisan Boya ve Rönesans Alışveriş Merkezleri'nin (İstanbul Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkeziİstanbul Optimum OutletAnkara Optimum Outlet veAdana Optimum Outlet) katkılarıyla üç şehir ve dört farklı noktada aynı gün, aynı saatte sergilenmeye başlanacak. Daha sonrasında Türkiye’nin çeşitli illerinde de sergilenmeye devam edecek.










Projeye destek veren; Açelya Akkoyun, Akasya Asıltürkmen, Aslı Omağ, Ayça İnci, Aydan Kaya, Aydilge, Ayşe Ertaş, Ayşen İnci, Bennu Yıldırımlar, Beste Bereket, Betül Arım, Betül Demir, Billur Kalkavan, Birsen Dürülü, Ceren Taçan, Deniz Özerman, Deniz Pulaş Akkartal, Didem Balçın, Didem İnselel, Didem Soydan, Dilek Yorulmaz, Duygu Yetiş, Ebru Üstüntaş, Ece Gürsel, Ece Uslu, Elif Güvendik, Emel Çölgeçen, Fatoş Kabasakal, Fulya Zenginer, Goncagül Sunar, Grup Hepsi, Gülçin Şantırcıoğlu, Gümeş Emir, İncilay Şahin, İpek Tanrıyar, Lale Cangal, Melis Sökmen, Meltem Sırtıkara, Mine Çayıroğlu, Mine Tugay, Nilbanu Engindeniz, Oya İnci, Özge Borak, Pelin Akil, Pelin Batu, Sacide Taşaner, Sedef İybar, Sevtap Ünal, Sinem Güven, Sumru Yavrucuk, Şebnem Özinal, Şule Erden, Türkü Turan, Yasemin Hadivent, Yasemin Öztürk, Yeşim Gül, Zeliha Sunal, Zeynep Mansur gönüllü olarak yer almıştır.

Sergi İstanbul Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkeziİstanbul Optimum OutletAnkara Optimum Outlet ve Adana Optimum Outlet'te 8 -30 Mart tarihlerinde 10:00 – 22:00 saatleri arasında ziyaretçileri ile buluşacak.
Detaylı Bilgi İçin;

CPR İletişim Hizmetleri
İrem Ayça Kılınç
T: 0 212 246 20 12 / G: 0 530 694 96 96
M: aycakilinc@cpr.com.tr


















......................

Hiç yorum yok:

İlgini Çekebilecek diğer yazım

EVİNİZE HOŞGELDİNİZ! | Corona virüsü

Hepimizi korkutan corona virüsü sebebiyle evlerimize kapandık. Bazılarımız eve kapanma konusunu çok abartıyor. Hiç evimizi görmemi...

İlgini çekebilecek yazılarım